WELKOM WOODBELIEVER!

Bekijk onze vacatures 👇

Wat maakt CRAS uniek?

Creatieve mensen, Respectvolle beleidsvoering, Alerte collega's, Samen bereiken we meer 💪

Leuke evenementen!

Teambuilding, Zomerbbq, Kerstfeest, Happy friday, Personeelsfeest, ...

Sterk Team

Bij CRAS trekken we allen aan hetzelfde zeil. Samen bereik je veel meer!

Persoonlijke groei via LeaP!

Elke medewerker kan rekenen op een mooi opleidingsaanbod via LeaP!

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

ONS DNA 🌳

WOODBELIEVERS

Onze community leeft sterk! Elke medewerker bij CRAS krijgt ook de naam Woodbeliever na hun 'officiële' inlijving tijdens Woodbeliever Day. Als Woodbeliever draag je onze waarden heel sterk naar buiten vanuit het hart!

GOESTING & FUN

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

FAMILIEBEDRIJF

Ons familiebedrijf gaat reeds 5 generaties ver! Op vandaag staat Frédéric Cras nog steeds aan het roer. Zijn kinderen (van links naar rechts) Emile, Delphine en Auguste maken reeds enkele jaren deel uit van ons bedrijf en versterken ons op diverse afdelingen zoals Sales, Aankoop, Finance, ...

WAARDERING

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Bekijk de video en ontdek CRAS!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?